Resa med buss

Nu blir det några dagar i Skåne och kanske inte så mycket vid datorn. Jag åker med buss till Jonassonen i morgon eftermiddag och det ska naturligtvis bli jättekul. Får ju träffa både honom, AnneLi och Oscar. Kanske Daniel dyker upp också, men han skulle vara hos sin pappa denna helg.

Lussekatt får vara själv rätt mycket den här gången eftersom han ska vara hemma med passning. Emma och Stina o Anne ska ”pyssla om”honom och jag hoppas att han inte blir sur på mig… När jag kommer hem efter ett par dagars frånvaro brukar det mesta vara ungefär som vanligt. Jag har ingen aning om hur katter ser på tiden.

Nu ska jag hänga lite tvätt som jag kört – är ute med allt i sista minuten denna gång. Brukar ha lite mer framförplanering än så här måste jag säga. Jag jobbar ju som vanligt i morgon och sen måste jag gå hemifrån vid 15-tiden för att hinna då bussen går vid kvart i fyra och jag har inte packat, inte ens plockat fram det som ska med.

När jag kommer hem är jag ledig måndag och tisdag och sen är ju onsdag min ordinarie lediga dag så jag kan vila upp mig och gosa med kattrackaren och förbereda för helgen. Då har jag bjudit hem ett gäng för pilkastning och det blir lite knytis med egen dryck och ”snacks”(vilket fånigt ord!) och så bjuder jag på kaffe å kaka. Lite glögg, pepparkaka med grönmögelost ska de få när de kommer.

Helgen – den tredje advent alltså – kommer att gå i keramikens tecken, på lördag på stan och på söndag i verkstan – mer om det senare.

Anmaja

Pssst… Jag vann varken tavla eller vin igår… Höll ingen tummarna för mig???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.