Tänder x tre

Nu är det redan nattsvart ute och de fula otäcka fåglarna kraxar utanför. Jag vet inte vart de är på väg, jag hoppas de ska lämna landet, fast Lussekatt gillar att smyga på dem. Han kryper ner och gör sig så platt han kan – på fönsterbrädan, med fönstret emellan förstås. Så ligger han där och stirrar, med svans som fladdrar och ibland klapprar han med tänderna som om han vore en tandlös gubbe med lösgom… Jag tror att han tror att han äter dem – de fula stora äckliga fåglarna.

Jag hade för nån månad sen bitit av en kvarts bit av en kindtand och vande mig snabbt vid att det var lite vasst. Det gör man ju så gärna, vänjer sig före att gå till tandläkaren och bli ruinerad. Häromdagen ramlade ytterligare en kvarts bit. Hur kul är det på en skala upp till tio? Ca 0,00… Jag tror jag får råna en bank snart. *L* Det där var ett skämt och inte särskilt långt framskridna planer på att jag verkligen ska göra det. OBS!

Ljus i vårt hus – visst är det en fin tid nu när folk sätter slingor, stakar o stjärnor i sina hem och tänder dem? Till helgen ska kartongen upp från källaren, fast jag borde ha lite framförhållning och kolla det elektriska redan innan söndag. Se över alla ljus så att de funkar. Finns ju inget retligare än att behöva leta efter rätt ljus och grejer precis i sista minuten. Det skulle vara att bita av en tand till förstås…

Anmaja

2 comments
  1. Väldigt fin bild!!!

    Sätt Lussekatten på första bästa tåg hit till Uppsala (se bara upp så han slipper byta i Stockholm)! Här utanför mitt fönster finns mängder kråkor som för ett j***a oväsen både dag och natt. Med andra ord – här finns en oändlig mängd kattmat!

    Och vad gäller tanden så ge Dig själv en julklapp och gå till tandläkaren. För det är nog ändå bättre att det svider lite i plånboken under en begränsad tid än att det svider i käften livet ut.

  2. Vilken bra idé att skicka iväg Lussekatt samtidigt när jag åker till Skåne, då behöver jag ingen kattpassning. Och mat kan han fixa själv – toppen!

    Tandläkaren och plånboken – ett sorgligt kapitel… 🙁

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.