Historisk dag?

Igår var det nästan en historisk dag tycker jag… På jobbet plockar jag bla fram journaler till de patienter som ska komma, jag har två dagars framförhållning och i går var det alltså tisdagens patienters journaler som skulle fram.

tisdag den 21 november kl 13:00 börjar vi med datajournaler så det blev lite annorlunda och det kändes fint att få vara med om det även om det inte var nån större skillnad förstås. Lite fånig är jag nog… *L* Förmiddagens journaler gjorde jag som vanligt med och eftermiddagens journaler var det lite mindre jobb med. Om det hade varit några nya patienter som skulle kommit på eftermiddagen så hade jag inte behövt göra nån ny pappersjouranl, men det var inga nya, bara gamla välkända ’ungar’.

Det har varit mycket jobb för de som hållit på med detta under senaste året, kanske längre, och de ska supporta oss när vi sätter igång. Jag tror att det kommer att gå jättebra, programmet är igenkännande och användarvänligt om man har lite vana vid datorer.

även om man har vana kan man göra bort sig. *L* Huga vilken hiskelig känsla när jag la upp programmet, Cosmic, som genväg på skrivbordet på min dator… Precis när jag gjort det kom jag på att jag nån stans hört att vi inte fick göra det för då skulle vissa delar inte funka, bla uppdateringar vad jag förstod. Jag tog genast bort genvägen och när jag sen via startmenyn skulle öppna Cosmic igen så fanns det ingen ikon där heller! Gisses, jag gick in papperskorgen och klickade på ”återställ”, bara med följden att den la sig tillbaka som genväg. Den ordinarie ikonen var och förblev fortfarande borta… Jag startade om datorn, fortfarande borta! Fanken tänkte jag och ropade på supporthjälp – jamen Då fanns den ju där den skulle och där jag hela tiden tittat.

Så kan det gå när jag är o pillar där jag inte ska!

Anmaja

PSSST… BERIT TACK för Din kommentar – jag blev jätteglad för att Du skrev och jag kommer förhoppningsvis till Farsta nån gång i april. Ska då på Silja-Linedance-kryss omkring 22-23 och jag ska fråga min kusin om jag får bo hos henne några dagar innan efter kryssen. Men vi hörs innan dess!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.