Menyn här till höger

Sen några dagar har jag ett problem. Det gäller menyn här till höger som inte kommer fram. Där klickar jag som Webbplatsadministratör för att komma in här ”bakom”och skriva så att just Du kan läsa. I menyn kan Du även se – förhoppningsvis – en stor gul sol och rapport från Väderstation på Kalmar flygplats. Du ser även mina länktips och överst finns en ”klick”till Om mig. Hela arkivet, månad för månad finns också där. Ifall Du till exempel vill läsa denna bloggs början i januari 2006. Jag har ju en äldre blogg från juni 2005 också och länken till den finns i menyn. Längst ner har jag besöksräknaren, så jag vet hur många som gluttar…

Kanske tycker Du att det är konstigt att jag förklarar allt som finns i menyn – för det kan ju vara så att DU ser den? Problemet är att JAG inte ser den och kan däremot inte logga in på sidan, det är bara ett extra brett brunt o tomt fält där… GANSKA så irriterande, jag får klicka på Om mig som turligt nog även finns i den lilla smala menyn över mina inlägg. Ja hade jag inte kommit till inloggningen för att kunna skriva, ja då hade Du inte kunnat läsa detta. *L*

Anmaja

1 comment
  1. Nej du har så rätt – ingenting finns i den bruna kanten! Där fanns ju en så trevlig väderupplysning om Kalmar! Men den kanske dyker upp igen vad vet jag.

    Här är det så grått idag att det knappast kan kallas dagsljus, som tur var kom en väninna och drack kaffe medförande några bakelser ”Budapest” och sin nya man och eftermiddagen blev trevlig ändå. Nu ska jag iväg på en konsert med min dotters kör ”Kuriåsa” (inte kuriosa som det heter utan just med Å eftersom de brukar vara på folkhögskolan Åsa i Sörmland och ha körhelg). De är superduktiga och det ska bli trevligt!
    Synd att du inte bor närmare mig, då kunde du följt med! Hör av dig nästa gång du närmar dig Farsta! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.