Bremerlyckan

Nu har Anne hittat till min blogg och även skrivit några rader som kommentar! Tack, det var mycket trevligt och roligt att Du ”vågade”- vilket så många andra inte gör. Hummm, ska inte tjata om det där juuu…

Jag blev bjuden på fika i Annes Bremerlycka, men på telefonsvararen när jag kom från jobbet tyckte jag det lät som nåt fiskigt som skulle bjudas på… Ja det får bli en överraskning när jag kommer dit, för via SMS har jag givetvis tackat ja – försöker snika åt mig så gott jag kan och då tackar jag ju inte nej till så goda vänner. *L*

Bremerlyckan… Det är fyra år sen nu i dagarna som jag fick kontrakt på denna lägenhet och den 27 dec på Emils nioårsdag flyttade jag från Bremergatan… Jag nämner sällan att jag bott på Bremerlyckan, säger att jag bott på Bremergatan eftersom jag inte var så där jättelycklig där. Jag tycker absolut att man ska vara det – lycklig på (eller i?) Bremerlyckan som kvarteret heter.

Min keramikverkstad ligger i samma kvarter och det är en lycka att kunna göra saker med sina händer. Forma en kletig klump lera till något vackert – eller groteskt.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.