Frys å nys

Idag är allt som vanligt när jag skriver så jag hade väl bara kommit åt nåt o fibblat häromdagen när jag skrev. Nu ställer jag in snitt och storlek och vänsterställd text, precis som vanligt som jag brukat göra från början här. ändrar färg lite efter känsla. Snitt ändrat från standard Arial till Comic Sans MS och storlek från small till x-small.

Idag har jag inte riktig ”stigit upp”. Jag brukar alltid kliva upp, ducha, klä mig före frukost, men jag chavar omkring i mysbyxor som jag drog på under nattstjortan och så har jag en fleecetröja över. Tjockestrumor och tofflor – känner mig ändå lite frussen. *L* Har nyst hela förmiddagen, jag tror det var allergi, kändes inte som förkylningsnysningar fast jag haft ont i halsen från o till länge…

Det var grått på morgonen och nu vid halv tretiden har solen tittat fram. Jag längtar inte mycket efter att gå ut så jag har lullat omkring här inne medan katten gjorde några försök till att påkalla uppmärksamhet på att få gå ut. Jag avledde honom och nu snusar han på min säng. Nej, han tog just ett kliv upp i fönstret för att kolla stora äckliga fåglar utanför…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.