Snö igår, sol idag och en länk!

Igår var det kallt, nåja bara någon minusgrad, men till skillnad mot tio-tolv plusgrader som vi haft hela denna varma höst och därtill en dj*kla vind som blåste kall så kändes det som om vi hoppat direkt in i vintern… Snön som kom från sidan hade ingen chans att få fäste på den varma marken. Och idag sken solen igen, blåsten hade avtagit något lite och solen sken så vackert den bara kunde! Riktigt skönt med värmen på ryggen – när jag satt vid datorn i eftermiddags.

En bra länk för de med stor släkt- och vänkrets: http://www.birthday.se/ Jag har lagt in så många jag kom på och även några namnsdagar. Det gick att söka på precis vem jag ville. Lite läskigt att ”nätet”kan så mycket… Har så mycket information. Jag har även hittat en sida där jag kan ta fram personnummer – även de fyra sista siffrorna! Ska det vara så?

Anmaja

2 comments
  1. Usch vad läbbigt.. Jag fanns med! Hade ingen aning om detta. Jag trodde jag var skyddad eftersom jag har hemligt telefonnummer. 🙁

  2. Tyvärr hjälper nog inte det skyddet på nätet. Att födelsedagen kommer upp är inte ”det värsta” jag hittade även en sida där man kunde få fram de fyra sista siffrorna – nu minns jag inte var det var. Men det fordrades inloggning med mina egna uppgifter…
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.