Nytt

xxRäknar från 31/8-06

Ser Du att jag fixat till menyn här till höger – Du som regelbundet besöker min sida, läser och tittar runt? Det har härom dagen flugit dit en ”ävel”som Jonas sa när han var liten. Om Du för med muspekaren över fjärilen så ser Du att jag har haft besöksräknaren sen den sista augusti i år. Det är några som besökt min sida! Kul! (Ska inte tjata om att skriva kommentarer – men… det vore kul om fler gav sig till känna.) Kommentarer (0)

Tre små ikoner som leder till olika sidor har jag också satt dit. Det är först den här: xxxBloggrankers Du kan själv kolla vart den leder.

Jag har även en länk till en sida där Du kan rösta på min blogg – den ser ut så här: zRösta här på min blogg! Bara klicka och rösta. Jag gillar högsta poäng. *L*

Bloggtoppens länk ser ut så här: zBloggtoppen Det är också en sida som Du gärna får klicka in Dej på, jag tror att jag får fler poäng där också då…

Anmaja

2 comments
  1. Hej hopp en liten test bara… *L*

    Anmaja – 😉

  2. Hej o tack för att du hörde av dig i min blogg.
    Jag har försökt komma på vem du är men lyckas inte. På vilket sätt hade vi kontakt?

    Hoppas du tar dig i kragen nu och gör slag i saken att gå ur kyrkan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.