En kruka och en femarmad

Har masat mig till verkstaden och ringlat en kruka och bjudit Marita och Graciela på fika idag. Kändes kul att vara på ge igen och tillverka nåt med händerna. Vi talade om vår utställningslokal som vi åter ska smycka till advent och ha en utställning där som förra året. Vi tänker även stå en lördag i december utanför Maritas affär. Lite kul att se fram mot.

Jag har inte gjort så mycket krukor på senare tid, men jag har tänkt att satsa på en kruka i veckan eller två om jag orkar. På bilden syns tre som jag gjorde i början av sommaren tillsammans med några enarmade och en femarmad ljusstake. Jag ska nog när jag återigen blivit varm i kläderna göra ett par femarmade till. De är absolut allra läckrast!

Anmaja

3 comments
  1. Full fart på dig som vanligt! Kul att höra att du skapar med dina händer, och vackert blir det ju. Ha det bra, min vän!

  2. Ja ibland blir det för mycket och jag är jättesur att jag var tvungen att gå ifrån så att vi inte kunde spela luffarchack på ”Star” – men jag hoppas det blir en annan gång?
    Anmaja 🙂

  3. Det är klart det blir fler tillfällen… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.