Ketchupeffekt

Lite typiskt att först händer inget och sen händer inget och sen blir det allt på en gång! Nåja nu var det bara två saker som krockade, men innan dagen är slut kanske det blir mer. Jag ska ju som sagt ut i skogen nu straxt, men så ringde snälla goa rara Anne och frågade om jag vill följa med ner till Kolboda på höstmarknad idag. Hon satt i Norrlidsbastun och ringde mig. Men det går alltså inte och nu ska jag plocka fram min svampkorg och så ska jag ta med liten kniv och en liten borste. Jag tar nämligen inte hem skräpet från skogen utan rensar på plats. Tar kanske lite längre tid men jag sparar in tid att rensa när jag kommer hem – det är dötråkigt att få skräp på alla svampar överallt när de blandas i korgen!

Anmaja

2 comments
  1. Jaha du Anmaja! Vilken fin blogg du har! Nu har jag tjuvkikat i den så många gånger att det är på tiden att jag hör av mig, inte sant. Dina bilder och kompositionen är det jag gillar väldigt mycket (och så texten förstås) Den där om sexet är jätterolig!
    Hoppas att du fick mycket svamp i korgen och framför allt kände av silverregnet i själen som brukar vara vad jag känner när jag går i skogen.
    Som en liten jämförelse tycker jag att din blogg väl kan tävla med ”Finistére” om du känner till den! Kram

  2. Tack Berit för dina rader – så roligt, nu vet jag en till som läser här ibland. Jag ger mig sjutton på att det finns några som säkert aldrig ”ger sig till känna”, men så är det…

    Jag sökte på ”Finistére” och fann bla Bodil Malmstens blogg – läser du den också?

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.