Började bra och full igen

Ja det började bra igår morse med ett sju-dj*klars regnade så att jag fick inspiration att börja pricka av min lååånga städlista. En garderob och alla ”lösa”kläder som legat på alla möjliga, omöjliga ställen hann jag med att fixa innan solen kom och pockade på att gå ut på kattpromenad. Idag hann jag inte ens ur sängen innan morgonregnet var borta. Så ingen städning idag. Jag är helt hopplös ju!
Igår den 7 oktober var han full igen. Månen alltså. Jag kunde inte sova i natt, kan ha berott på det, gick upp halv tre och tittade på Anna Pihl som jag spelat in o inte hunnit se. Kattrackaren var galen och FLöG igenom rummen – klart han också kände av fullmånen, även om den blivit lite naggad i kanten natten efter fullmåne. Nån sa att jag skulle ställa ett nästintill till brädden fyllt glas med vatten den natt det är fullmåne. Och att det då skulle skvimpa över. Det är nog sant, jag hade en ”Pissebarometer”från Skrufs glasbruk i min ägo förr och den kunde spruta vatten vid högtryck… Ja vad hade det med detta att göra. Säg det.


”Pissebarometer”Skruf´s Glasbruk

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.