Nu vet jag en!

Jaha nu vet jag en till, vem hon är – en av de som smyger in o läser min blogg och inte ger sig till känna. *L* En liten Vinlotta! Liten och liten, ja i höjd över havet, men hon är äldst i gänget. (Jag är för övrigt näst äldst om nån nu undrar?) Hon skriver att hon tycker att min blogg är fantastisk – kanske att ta i, men visst blir jag GLAD! Hon skrev också som jag citerar vald del av här:

Jag visade H dina fina sidor och han tror att om du inte får fortsatt jobb på barnkliniken så måste du ha en framtid någon annanstans. Jag lovar att ta mig samman och delta på din blogg som jag tycker är fantastisk.”

Det där satt ju rätt bra va? På Barnkliniken hoppas jag förstås att få vara kvar, har inte hört nåt om nedskärningar på länge nu. En av sommarvikarierande barnsköterskorna har ju dessutom fått förlängt. Och att ha en framtid nån annan stans, vad kunde han ha menat med det? Visst har jag ”fina sidor”- jag är godhjärtad och så snäll jag kan, när jag inte är riktigt dj*vlig förstås.

Nu vet jag inte vad jag ska välja – Idol eller Melodifestivalen för barn/ungdomar… Tänk så svåra val man kan utsättas för!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.