Helgen slut

Varför går helgerna, de lediga dagarna så fort? är det för att jag gör mycket roligare saker när jag är ledig? Men det är rätt kul att jobba emellanåt också… Det är väl så att TIDEN går alldeles för fort. Men jag brukar tänka att jag har levt som vuxen i över trettio år och det är ju huvudlöst länge sen som jag var 25 och om jag lever trettio år till – det är ingen omöjlighet – så är jag 86. Då är jag fortfarande mitt i livet nu! FANTASTISKT va?

Anmaja

2 comments
  1. Ja det är rätt Anna! Självklart är du mitt i livet – ser fram emot många fler, roliga år med dig! Ha trevligt på vinlotteriet ;)!

  2. Ja Du Stina Du är ju ett antal år yngre än jag är så Du har ju hela livet framför Dej – så härligt, men farligt och spännande!! *L*
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.