Sommar/höst och GRATTIS Oscar!!

När är det gränsen mellan sommar och höst infaller? Finns det en bestämd dag? Jag läste nånstans att hösten kommer till våra breddgrader – Kalmar – den 20 oktober. Kan det vara möjligt att det finns ett datum så precis? Och är det då forfarande sommar nu? Det är ju varmt och soligt de flesta av dagarna, men nätterna har ju blivit mörkare och aningens kyligare. Det skulle finnas en mellanårstid förutom att bara säga att det är sensommar. Just nu leker solen i min nacke och det gör att värmen sprider sig i mitt hjärta och fläkten surrar svagt här bakom…

Oj jag har GLöMT att skriva att Oscar fyllt tre år!!

GRATTIS lille vän på 3-årsdagen!

Ja så skulle det ha stått redan i onsdags!

Jag hade tänkt skriva in alla här i bloggen i familjen/släkten och vänkretsen under året, men jag har säkert missat fler… Han skulle fått tågräls till sitt LEGO-tåg han fått av mig förra året, men hans lille raring till far köpte en verktygslåda från mig och den blev snabbt populär! Så här ser han ut som treåring – visst är han gudomligt söt och det är hans kusin Lisa också så här kommer de båda två:

Farmor-mormor Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.