Blått

Alliansen vann – attans! Men vi får väl se hur det blir, kanske inte fel ändå? Jag befarar bara att jag kommer att få det sämre ekonomiskt. Illa, för det känns som om det inte kan bli så mycket sämre. Jag skulle inte ha nåt emot att vinna några hundra tusen – ja självklart skulle jag inte tacka nej till nån mille heller. Tänk att kunna dela med sig till barnen, barnbarnen och hitta på nåt djäkla kul med sina nära o kära o vänner!

Hade det varit bättre med rött? Tyg från Marimekko

Eller grönt?

Anmaja

2 comments
  1. Vi hade ju i alla fall tur med… vädret!

  2. Ja deeet har Du rätt i Andreas – visst hade vi tur med vädret! 🙂 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.