Valdag

Har poströstat i flera år, men de två senaste gångerna – 1998 och 2002 – har jag varit i Stensbergshemmet som är min vallokal. Så blev det även idag för det känns förfärligt konstigt att rösta på ICA Södercentrum… Det finns ju inte längre några postkontor och därmed går det inte att poströsta, det som numer kallas att förtidsrösta.
Jag tvekade faktiskt in i det sista på vilken färg jag skulle välja. Ja blått var ju borträknat, men rött eller grönt eller lite blandat…Jag tror att jag välde rätt för jag gick efter hjärtat. *L*
Nu får jag se på valvakan ikväll och det blir spännande, men jag befarar att ”babyfejset” med alliansen vinner och jag undrar hur det då kommer att gå för låginkomsttagare och de som inte är helt arbetsföra?
Anmaja
2 comments
  1. Aha! Du tänker så!

    (Det gjorde inte jag;-) )

  2. Andreas – Huvudsaken e´ ju att Du röstat i alla fall!?
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.