Spindlar

Igår dammsög jag in några spindlar, jag var trött på dem, de är så många nu och en del är så stora. Jag har inga fobier, jag är inte rädd, bara irriterad på dem och alla nät de spinner. Jag brukar inte döda dem för då blir det regn dagen efter – något som jag tror starkt på. Men att dammsuga dem? Kan jag rå för att de trasslar in sej i dammet i dammsugarpåsen och sen inte kan ta sig ut och svälter ihjäl? Nääe, jag tycker inte att jag kan ha med det att göra, inte så att det blir regn i alla fall.

Väderprognosen för denna vecka har visat STORA solar… Men idag har det kommit en liten, liten skur. Knappt nåt, men ungefär som om det var 120 % luftfuktighet som dalade sakta mot marken… Ska jag verkligen behöva lastas för detta?

Anmaja

4 comments
 1. Att du har fått in så många spindlar och stora ena till och med… Tur att det var dig det drabbade och inte mig. För mig finns det inget som är värre än spindlar. Du kan aldrig förstå graden av rädsla eftersom du inte har nån erfarenhet av den. Jag minns nog när du berättade att du hade funderat på att köpa dig en jättespindel som husdjur. Hu! Till och med du måste väl ha insett att Lussekatt är betydligt trevligare att ha att göra med? Har du också någon fobi? I så fall för vad?

 2. Nej Dorinda jag har nog ingen fobi och förstår att det är hemskt även om jag inte kan förstå graden av den… Visst är Lussekatt ett trevligare sällskap men en hårig spindel kanske hade varit skön att klappa…? 😉 Men nu tycker jag att vi lämnar ämnet för alla spindelfobiker – snyggt ord.
  Anmaja

 3. Jag gillar dem och tolkar dem som lycka och frid i mitt hem. På gamla dass och lador träffar jag på dem, men för mig blir det aldrig för många sör jag gör bara korta besök på så´na ställen
  och hemma i det gamla hus jag bor i kommer dammsugaren fram när min dotter är på besök. Hon har spindelfobi och är rädd för de allra minsta.
  Säg mig, vad står URI för i rutan ofanför denna?

  Kram till dig . Vincy

 4. Tack Vincy för en kommentar. Roligt att nån läser och skriver nåt.
  URL – står för webbadress kan jag väl enklast förklara det med. Om Du har en webbsida som Du vill skriva in och tipsa om.
  Vi ses i Nya Skribenterna – jag tror det blir jättebra!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.