Vinlotteri

I kväll ska jag på vinlotteri till Annika i Timmernabben. Håll tummarna att jag vinner! Så här gör vi – tolv lappar med våra namn läggs i en burk och de första som dras är nitar och f*n om jag blir dragen som nummer nio, när det är fyra lappar kvar! För tian vinner två flaskor, elvan vinner fyra och tolvan, den som får sista lotten vinner sex flaskor vin. Detta sätt gör att det blir mycket mer spännande än att bara dra tre vinster. Vi är ju glada så länge vi inte blir dragna.

Innan jag blir hämtad för att åka upp till Annika så ska jag gå till Annes Henrik som fyller 41 år idag och gratulera med en blomma. Jag tror även att jag ska ”kosta på”att ge honom en barnfri kväll – skriva ett presentkort att jag kan vara barnvakt om han vill ta med frun ut på bio eller liknande. Det blir nog bra.

I morgon är jag ledig!
Anmaja

2 comments
  1. Hej där! Jag önskar dig så klart att du ska vinna ikväll, men samtidigt vet jag att du får en trevlig kväll även utan vinst. Ha det så kul!

  2. Tack Dorinda – jag hade trevligt, ja vi hade tom jättetrevligt och åt gott, men nån vinst fick jag inte i form av vin – däremot fick jag en hel låda Karl-Johansvampar av Irene och det var nästan bättre än vin!! TACK till Irene!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.