Utslängd

En kvinna har blivit utslängd från en sk ”Träffpunkt på nätet för 50-plusare”och vi runt om fattar ingenting. Hon hade uttalat sig i ett av forumen och det passade inte han som äger sidan och han är gud fader själv och gör vad han vill med sina medlemmar. Ja jisses vad gör vi? Först väntade vi och avvaktade ifall hon fick ”komma in”igen, men idag meddelades att hon inte var välkommen och hennes profil är borttagen! Jag säger bara – Webbmastern där gillar inte starka kvinnor som säger vad de tycker. Gubbsen får härja fritt!

Anmaja

3 comments
  1. Kan ni inte göra revolution? Alla ni andra slutar där för ni kan väl umgås på nån annan sajt? Ja, för sådär kan ni ju inte ha det…?!

  2. Ge mig länken dit så ska jag tala/maila allvar med gubben!

  3. Dorinda och Andreas – vi runt om är för få mot massan där inne, tyvärr. Skulle inte hjälpa att vi sju-åtta stycken skulle protestera. Och att skriva till mannen i fråga vore lönlöst, han hänvisar bara till sina egna regler och att han äger sidan…
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.