Fult

Kan inte fatta hur jag stått ut med den blå färgen som var på bloggen förut! Jag påminns om den varje gång jag gör ett inlägg, för här där jag skriver har jag inte höstskrudat. *L* Här är ju jättefult tycker jag nu! Tänkte inte så mycket på det förut. Gillar de bruna nyanserna desto bättre, blir riktigt glad när jag ser dem.

Fult är även bladen på denna kvist här över, på väg att vissna, men färgerna är ändå rättså vackra. Själva kvisten är bara hälften så tjock i verkligheten och här syns ju varje liten fiber perfekt! Tänk vad man kan göra med en så liten enkel kamera som den jag har! Tyvärr blev det lite blankt eftersom jag använde blixt och jag har inte redigerat fotot än.

Anmaja

5 comments
  1. Åh, vad snygg din blogg har blivit nu! Jag tittade egentligen bara in för att testa om det funkar att kommentera nu. Hej hopp!

  2. Tack Dorinda – jag gillar den också. Det passar med dessa höstfärger nu när vi väntar på den – hösten.
    Anmaja

  3. Glömde ju säga att jag tycker din bild är vacker! Inte är det nån nackdel att bladet ser lite glansigt ut?

  4. Vacker blogg!

  5. Tack ska ni ha för komplimanger! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.