Åtta personer


Klapphuset på Kattrumpan har fått nya grannar på Varvsholmen
Kalmar 2006

åtta sk ”unika besök”har jag haft på sidan idag och jag kan undra vad det är för fegisar *L* som inte orkar hjälpa mig med att skriva en testkommentar… Skriv till exempelt vad Du gillar det nya med vädergrejset här bredvid eller att jag sen den 31 august har besöksräknare så jag kan ha lite koll på trafiken här. Det räcker att bara skriva ”hejsan”, ”hej”eller ”test”också om det ska vara så…

Anmaja

7 comments
 1. Funkar idag också!?
  Anmaja

 2. Testar igen… lite försiktigt sådär…

 3. Tack Dorinda för att Du testar lite försiktigt igen! 😉 🙂
  Anmaja

 4. Det rasslar in SPAM, typ 150 st på drygt ett dygn, så jag lägger ut sifferkoden igen och hoppas att det går att kommentera för alla som vill!

 5. Testat, men här finns inga sifferkoder…

 6. Väderinformationen är utmärkt!!!!

  Och…. öööhhh….. hej…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.