Nya kläder

Eftersom det nu går mot höst har jag tänkt att ”klä om”min blogg, det blir i höstskrud och kommer att komma endera dagen. Tjusig som sjutton kommer bloggen att bli, ja fy fasiken vad den där Jonas-sonen kan fixa åt sin gamla mor! Jag tror nog att han gillar att pyssla med det och så lär han ju sig en del på det också. *L* Två flugor på smällen!

Verkar som om allt funkar igen här nu och jag efterlyser fler som kan testa att göra kommentarer. Ser på räknaren som sattes in igår att det finns folk som kikar in. Så det så. Att det ska vara så svårt att bara få till ett par ord om att detta är en synneligen trevlig blogg eller fy f*nken vilken trist…

Anmaja

4 comments
 1. Skulle inte sifferkoden vara tillbaka?
  Anmaja

 2. Det funkade utan…
  Anmaja

 3. Sifferkoden kommer med höstskruden…

 4. Okej – det blir nog bra min lille son! 🙂 😉
  Ser fram mot höstkläderna, men ännu är det närapå sommarvarmt.
  MammAnnan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.