Tummen ner och sur!

Nu är jag riktigt sur på denna blogg! Jag bad Andreas skriva en kommentar för att testa och det var han snäll och gjorde och det funkade. När jag själv skulle svara på hans kommentar kom inte sifferkoden upp, men jag skrev och skickade iväg några rader. Då kom det upp en sida om att jag inte hade skrivit in koden… Och min text försvann i syberrymden.

Suck å pust – kanske dags att leta upp ännu en ny blogg? Annars hade jag tänkt att ”klä om”denna nu inför hösten och hittade detta: http://themes.wordpress.net/snapshots/674-big.jpg

Nu går jag o lägger mig och funderar på vad jag ska göra.

Anmaja

1 comment
  1. Varför ska ALLT strula med våra bloggar just nu? Någon sensommarepidemi kanske! Tittade på Din länk och den ser snygg ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.