Packad och klar

Jaha nu bär det iväg mot huvudstaden igen, men denna gång bara på blixtvisit. Jag tar bussen upp i morgon vid åtta och sen är jag uppe vid 14 och åker ut till Kusin Vitamin i Farsta. Vi ska sen till Johan som fyller 50 år på kvällen. På söndagen ska jag träffa Karin som jobbade som sekreterare ett par år på barnmottagningen och sen flyttade hon till Stockholm och sadlade om och läste på Axelsson till spaterapeut. Nu vill hon vidare till massör, men jag vet inte hur långt hon kommit. Det är jättekul att hon vill ha kontakt med mig, jag är 20 år äldre än hon, hon gör mig glad och vi skrattar mycket. Vänner som tar kraft ska man inte hålla fast vid, men Karin hon ger kraft och det är bra.

Jag är packad och klar så när som det sista som jag måste stryka i morgon, det hänger på tork i kväll och jag är i sista minuten som vanligt inför mina små resor. Ska inte ha så mycket med mig, men det blir ju en liten väska på hjul i alla fall. Det verkar som om vädret är sämre där uppe nu. Här har vi varma soliga dagar utom nån halv dag eller några timmar med lite regn.

Lussekatt har fått sina droppar i öronen och det går bäst att ge när jag virar in honom i ett badlakan och håller hårt. Då ser han så himmelens ynklig ut att jag får så dåligt samvete… Huvet sticker upp ur frotte´n och han tittar på mig. När jag sprutat in vätskan så skakar han på huvudet nästan meddetsamma så jag vet inte hur mycket som går in, men lite gör det för det kluckar när jag masserar runt örat.

Anne ska se efter kattrackeren i helgen och jag har lovat att SMS:a eftersom hon glömde att gå hit förra gången som hon lovat… sånt händer och värre saker har jag hört. *L*

Anmaja

1 comment
  1. Är Du redan packad? Och helgen som knappt har hunnit börja…. Hur ska det här sluta…..?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.