Örondroppar

Idag har jag varit på djursjukhuset med Lussekatt och det var inte nåt kul alls tyckte han. Inte jag heller. Först skulle de rota runt i hans öron och sen droppa i droppar i dem och då blev han totalt galen. Sen var det dags för vaccination – en spruta i nacken och vi var tre som höll i honom och det blev två stick innan det tredje satt där det skulle. Nu ska jag droppa hans öron morgon och kväll i sju till tio dagar och det känns som en omöjlighet! Jag klarar det inte själv har jag märkt nu vid första försöket… Ja jisses, hur ska det gå?

Anmaja

6 comments
 1. Stackars Lussekatt och stackars Dig! Vilket elände. Jag skulle aldrig klara det med Kattskrället för han är stark som en björn! Varför ska öronen droppas? Har han fått skabb?

 2. Nej han har ingen skabb, de kollade att inget kröp i öronen, men lite klet som kliar… Ja detta kommer att bli ett helsike! Jag får vira in honom i ett örngott så han inte kommer nånstans, ett starkt örngott som han inte kan riva sönder. Ja som Du tipsar om på MSN nu, ett riktigt starkt! 🙂 😉
  Anmaja

 3. Häng upp katten i ett träd först…. 😉

 4. Ja Du Andreas, jag vet inte om det skulle vara lättare? Jag får be nån om hjälp, men jag ska fundera över helgen innan jag ger mig i kast med detta… Gillar Du inte katter?? 😉
  Anmaja

 5. Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR katter….

 6. Andreas – det är jag glad över! Då är Du en god människa – som om jag hade tvivlat på det innan? 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.