v.33

Tiden går fort och nu är vecka 33 snart till ända. Nästa vecka är det dags att lämna in tio-veckors-LOTTO igen. Vi är sex personer som spelat sen start (1984?) och inte vunnit särskilt stort, bara förlorat… tänk om jag i stället hade sparat de slantar jag lagt ut varje vecka, månad efter månad, år efter år – men då hade jag ju inte haft CHANSEN att vinna! Det är ju det jag hoppas på. Att vinna riktigt ”snuskigt”mycket pengar. De som har pengar säger att det inte är allt. Kan dom säga! Jag kan hålla med om att det inte är ALLT, men om jag bara hade liiite mer pengar, så vet jag att livet vore bara så mycket lättare. Slippa fundera på vad jag har råd med o inte…

Som idag tex struntade jag i att kassan nästan var slut och handlade lite smått o gott på Indiska tillsammans med ”Spanska Solveig”som jag först var och fikade med. Och igår när jag bara skulle handla en enda liten grej till Lussekatt för tio kronor, ja då köpte jag en ny vattenskål, några små leksaker och ett sånt där ”fint”koppel med fjäder i och riktigt handdag också. Att jag inte införskaffat det tidigare!? Sååå bra att ha, det drar ju in sig självt och går att stoppa snabbt. Känns bra också för att kattrackarn nog känner sig lite friare med detta, än det jag hade innan.

Anmaja

2 comments
  1. Nä pengar ÄR inte allt. Det finns annat i det här livet som har betydligt större värde än vad pengar någonsin kommer att ha. Vänner!

  2. Andreas – håll ändå med om att det är mycket!
    Visst är vänner viktigt, utan dem är Du inget. Men utan pengar är Du heller inget. Och jag skulle vilja vinna så där ruskigt osmakligt mycket pengar… 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.