Höst?

Inte känns det väl som om hösten är här va? Visserligen blåser det och graderna har ännu inte nått över 20 och klockan är ändå halv elva denna min lediga onsdag. Jag känner mig mycket bättre, men blåsor finns kvar i munnen och de är inte jätteroliga. Igår kom nog en hel del regn igen, men idag verkar det ha stabiliserat sig. Jag måste gå ut och ta hand om tältet som jag fick hänga in i hyresvärdens uthus när jag kom hem i söndags. Det har väl torkat nu så det inte blir risk för mögel… Mitt förra möglade ju och jag kan inte fatta att jag glömde att hänga upp det efter vi kom hem från campingen, det var väl 2001.


Lussekatt behandlad i PS

Annars ska jag väl inte göra så mycket idag så jag tar det fortsatt lugnt. Har några samtal att ringa och sen får det bli en kattrunda i trädgården. Lussekatt vill inte gärna gå så långt hemifrån har jag märkt. Det var svårt i vintras då jag försökte lära honom att gå ett varv runt kvarteret med mig. När vi vänt och var på tillbakaväg igen gick det alltid lättare. Nu kan han nöja sig med att bara gå lite fram o tillbaka på vägen här utanför och sen att vara i trädgården. Javisst, på tal om den lille kattrackaren så fick jag kort från Djursjukhuset häromdagen, en påminnelse om att förnya hans vaccination. Dit måste jag ringa nu!

Anmaja

4 comments
  1. Skönt att du känner dig bättre nu. Kul också att du är hemma hos din Lussekatt igen. Det är jag säker på att han också tycker. Ska du ta honom till vaccinering? Jag har inte låtit vaccinera mina sen de blev kastrerade. De går ju aldrig ut så chansen att bli smittad är nog minimal då. Du får ha en alldeles underbar kväll! 🙂

  2. Ja min Lussekatt är nog glad att jag kom hem, men det verkar inte som om han tagit nån skada av att ha varit själv. Han får inte panik om jag går ut. Han sitter kvar på hallgolvet och om han sitter där hela tiden vet jag inte, men ibland sitter han lika dant när jag kommer hem efter att ha varit o handlat eller cyklat en mil… Ibland skulle jag vilja sätta en kamera och övervaka honom när jag är borta. *L*

    Vaccinering blir det nästa vecka!

    Anmaja

  3. Vad hände med kommentaren jag just skrivit? Hoppas att den kommer fram igen. För i nuläget är den försvunnen.

  4. …och tyvärr i nuläget också… Vad hände då?

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.