Öland – här kommer vi!

Sätter mig ner här och pustar innan jag hoppar ner i sängen. Har grejat och fejat hela eftermiddagen och planerat vad som ska med till helgen på den årligt återkommande cykelutfärden på öland tillsammans med ”Vinlottorna”. Vi startar lite olika tid under förmiddagstimmarna i morgon, en del cyklar och en del tar bil. Vi är tacksamma att några fortfarande vill köra bil och inte som vi andra njuta av cykelns frihet, eftersom de då kan ta vår packning med.

Att leva ute i mer än två dygn, ja då fordras det att man är väl utrustad med regnkläder (för alla eventualiteter), badkläder, nattkläder (för frusna), solkläder, fleece mm mm… Dessutom äter nån hela tiden och det går åt en del kräftor, bröd, sallad, frukt, såser, grillspett, fika, dricka som vin och öl och den lilla snapsen till kräftorna… Detta mina vänner är inte nådigt att få med upp på en cykel, även om jag har en ny Crescent!

Jag är nu så pass klar att jag bara har packningen för min dagstur att packa ner. Så nu går jag o lägger mig, jag sov bara fyra timmar i natt, men jag sov ovanligt bra på den korta tiden – för att vara fullmåne!!!

Trevlig helg till er alla!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.