Kul


Så här ser min MP3 ut

Ja det känns kul att blogga igen! Nästan så att jag ville skriva igen direkt efter förra inlägget. Men nu är det kväller och jag är här igen. Håller på att lägga över skön musik till min MP3-spelare att ha med på cykelturen. Tycker att det är ovanligt bra ljud för att vara köpt rätt billigt. Den var ny men köpte den Tradera och tror jag gav runt femhundra spänn eller så. Nu har jag lite blandad musik på och skulle lägga in en talbok också tänkte jag, men då sa den stopp, det blev för mycket. Så nu får det bli talbok genom min freestyle i stället.

Anmaja

11 comments
 1. Vågar jag föreslå vad Du ska ha för musik i Din spelare…..?

 2. Och för att återknyta till ett av Dina tidigare inlägg där jag skrev om linedance-reportaget (och som Du verkar ha hittat på nätet!), så tycker både Du och UNT att det går att dansa till annat än country. Och visst måste det göra det! Varför inte till lite småbluesig 80-talshårdrock också!

  Har funderat ut fem låtar som jag tycker att Du ska föreslå Dina dansande vänner att pröva att dansa till:

  1. Bad boy boogie
  2. Rattlesnake shake
  3. Wild side
  4. Too fast for love
  5. Don’t go away mad (just go away)

  Upphovsmakarna? Tja….

 3. Återknytning nr 2: Gillar inte att dansa iaf så rullstolslinedance är nog inte så aktuellt för mig ändå. Men jag kan mycket väl tänka mig att titta på något framträdande (av ’gående’ alltså)!

 4. Nej, jag kom på en sjätte, och given, låt att också pröva att linedancea till:

  ’She goes down’ är ju självklar!!!!! Eller hur?

 5. Och God Natt för nu är klockan snart 02.05!

 6. Vad kul att du bloggar igen. Jag har saknat det. Nu önskar jag bara att du får en underbar helg på Öland och att det inte ska regna på er. Det kan väl regna lite runt er, tänkte jag.

 7. Förresten, varför syns kommentarerna med så löjligt liten stil? Jag har svårigheter att läsa vad det står, både med och utan glasögon. Vet att jag borde gå till optikern, men SÅ smått behöver det väl inte vara??

 8. Andreas – Du kan gärna föreslå både dans-musik och MP3-musik – sen om jag lysnar på det är en annan sak. 🙂 Kan ju kolla upp den där listan här över, låter som det skulle gå att dansa till några…

  Dorinda – Ja det ääär kul att skriva igen, att blogga som det ju så nymodigt heter. 🙂 Kommentarena synes mig helt normala, men jag minns en gång för länge sen att Du också tyckte det var nån sida som var så småstilt. Därför misstänker jag att det har med nån inställning i Din egen dator att göra? Gå in under Verktyg och Internet-alternativ… så tror jag att det där finns hur man vill se texten på webben. För jag tror inte det är så enkelt som att bara gå in under Visa och Textstorlek?

  Nu ska jag iväg o handla för helgen!
  Anmaja 🙂 🙂

 9. Anmaja, Tusen tack för hjälpen! Det var bara att välja Visa och sen ändra textstorleken till mellan. Innan hade jag den på minst. Vilken skillnad!! Det är då katten att jag ska vara så oteknisk att jag inte kommer på sånt själv!

 10. Vad konstigt Dorinda… Jag tror det var i min gamla blogg det blev lika dant för Dej? Är alla sidor småtextade för Dej eller bara mina bloggar? 😉 Så bra att det löste sej!

  Anmaja

 11. Vadå ’kan ju kolla upp’??? Du SKA lyssna igenom låtarna! Ladda hem dom, köp skivorna, stjäl dom eller vad som passar Dig bäst. För i Ditt nästa inlägg KRÄVER jag att ett utlåtande om varje låt och hur dom passade för just linedance!!!

  Bara så Du vet!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.