Grillbuffé


Bild från Helen & Jörgens hemsida

Anne, Henrik, Stina och hennes kompis Felicia och jag har varit på Helen & Jörgens restaurang i kväll och ätit jättegod och proppmättande grillbuffé och druckit vin därtill. Jag blev bjuden för hjälpen med tapetseringen. Vi satt ute och kvällen var varm och skön som de flesta kvällar denna sommar. Från Larmtorget såg och hörde vi Lalla Hansson som sjöng o spelade vackra gamla melodier. Nu har jag vilat ryggen en stund och ska strax in med en text jag skrev tidigare idag och lägga i Skribenternas vrå på SK.

Anmaja

2 comments
  1. Nämen!!!! Jag har ju skrivit hur många gånger som helst att Du INTE ska dricka förstörd saft!!!! Jack Daniel’s istället är utmärkt till grillat!!!!

  2. Phuuu…

    Anmaja 🙂 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.