Salongen och ett dopp till


Salongen i Brobytorp före…

I värmen har jag idag tapetserat halva salongen i Brobytorp. Det gick bra, lite jobbigt, men roligt! Jag ska fortsätta i morgon och hoppas hinna klart då, men Anne, Henrik, Vilgot och jag ska sova kvar där så jag fortsätter på söndag om inte. Tänk att lite färgat papper kan bli så fint. Att det blir en sån förändring med så enkla medel. Första gången jag tapetserade var när jag gick på yrkesskola och jag o en tjej fick tapetsera vår matsal som tillhörde skolköket. Det var kul och sen har mamma och jag tapetserat i stugan vi hade på öland. För ca åtta år sen tapetserade jag Anne o Henriks kök i knallblått och nu har jag fått den äran att klä väggarna i deras torp.

Ikväll cyklade vi till Flundran, en liten ö på Stensö östra sida med en bro till och badade och åt medhavd picknick som Anne fixat. Lillen och Agneta var också med och jag satte Lussekatt i cykelkorgen så han fick komma ut lite, han har ju varit inne hela dagen. Jag vet inte om jag ska ta med honom i morgon till torpet?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.