Dopp


Marie, Marita och Louise i Rafshagen

Idag har jag badat i havet vid Rafshagen två gånger och i Emmas o Dennis plastpool en gång och så har jag cyklat nästan sex mil och blivit fruktansvärt varm och lite solbränd så det svider här och var…


Jag och Lisa i Lindsdal

Jag har även varit i Krusenstiernska trädgården o elvafikat med Anne, Henrik, hans föräldrar och Vilgot. Det är fyra år sen de gifte sig där och förra året var Oscar med och fikade också. Då var Jonas och AnneLi på Gotland i Almedalen. I år är Jonas där medan AnneLi och Oscar är och hälsar på AnneLis mamma i Norrland.


I Krusenstiernska trädgården

Det är tropisk värme och jag pustar, vet inte hur jag ska orka sova i denna värme…

Anmaja

2 comments
  1. Vill Du sova? Tryck i Dig 3 Imovane och svälj med två glas Jack Daniel’s. Toppa med en brajja eller två och Du sover i minst 8 timmar!

  2. …och vaknar PIGG? Utvilad? Jag tror jag ligger vaken i stället om det är enda alternativet… Förresten när jag svarar på Ditt inlägg, här och nu, så har jag ju natten bakom mig och det har varit två grader lägre än igår, ”bara” 17º! Jag somnade sent men vaknade inte förrän vid fem… Somnade om och vaknade några gånger och steg upp lite före nio. PIGG och utvilad, men värkande i rygg och vissa muskler efter gårdagens cykling som var lite ovan.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.