Följetång

Känns som om jag börjat en följetong (med o eller å?) där jag berättar kapitelvis om den nya datorn. Det har kommit upp ett par meddelanden på skärmen som gjort mig både kall o svett… Jag skulle sätta datorn i ”Vänteläge”och då kom det upp ett hemskt meddelande:

Det gick inte att stänga av datorn, jag väntade länge, såg skärmen och mådde illa. Fick en förnimmelse av när datorn krachade eller vad den gjorde då i vintras. För att stänga av datorn gjorde jag som man inte ska, jag vet… Jag drog ut sladden bak på burken. När jag åter loggade in kom en annan trevlig ruta upp om att ett allvarligt fel hade uppstått, blablablaaa…

Jag hatar inte mycket, men när sånt här händer HATAR jag tekniken som inte funkar och spelar mig onda spratt!

Idag fortsatte strulet, jag kunde inte komma ut på nätet och tänkte att det var nåt tillfälligt som det kan vara ibland, men efter att förmiddagen gått ringde jag Spray och de sa att jag hade ett nytt inloggningsnummer på mitt ADSL-bredband då jag uppdaterat det för tre tior till i månaden. Kanske var det lite onödigt att göra det, men nu när jag är ute igen så MäRKER JAG EN KLAR SKILLNAD! Men så är det väl bättre krut i burken också.

Nu ska jag äta jordgubbar med mjölk!! Gubbarna kostar 15 kr litern och är fina till 85-90 %.

Anmaja

5 comments
 1. Blåskärm. Usch vad det är jobbigt när man får det. Inte ska det väl behöva vara så när man har en ny dator! Jag lider med dig men tror samtidigt att du kommer få ordning på det. Jag har också bytt till ett snabbare bredband för en hundring till i månaden. Det ska börja märkas från och med imorgon. Ska bli skönt hoppas jag. Nu är det så segt.

 2. Ja det är inget kul med den där blå skärmen och vita texten – jag blev helt förvriden i huvet och trodde jag skulle få dåndimpen… Nu blev det ju inte så och det var ju för väl. 😉
  Hur snabbt ska Din dator gå från i morgon? Hoppas inte att den går ifrån Dej! 🙂 Min har ökat från 0,5 till 2 eller vad det nu är för siffror man använder.
  Anmaja

 3. Min uppkoppling är på 0,25 mb och blir fr.o.m. imorgon 2mb så vi får samma hastighet. Ska bli skönt att slippa sitta och vänta i all evighet.
  Vet inte om det heter megabite eller megabite, men det uttalas megabitt. 😀

 4. Det heter följetong, för tång följer inte efter folk. 😉

 5. Kanske det heter megabyte? Nu när vi _byter_ till hastigare så tror jag det… 😉 🙂 Du hade långsammare än jag hade då… 0,25 – känns nästan som uppringt modemhastighet.
  Just när jag skulle klicka in min kommentar under Din så kommer ett mejl med Din nästa tilläggande om hur tången eller tongen stavas. Så jag fortsätter här om det också. 🙂 Jag testade båda i stavningskontrollen och fick inte fel för nån…?? Konstigt.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.