Ny dator – 3

Jag vågar inte säga att det fungerar som det ska och att jag känner mig jätteglad för min nya dator… Det känns som en oro inom mig, nån stans långt in i den varma hjärnan som håller på att smälta o rinna ut genom ryggraden… Nåt som inte riktigt stämmer och jag orkar inte konfronteras med det. Jag ligger lite lågt så länge, avvakter och ser…

Anmaja

2 comments
  1. Förstår att Du undrar… Men det var ett par saker som hände som satte skräcken i mig att det var nåt som var fel, det kom upp meddelanden som jag inte gillade. Idag kom jag dessutom inte ut… Äh, det tar jag i min blogg o berättar.

    Anmaja 🙂 😉 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.