Ny dator

I morgon kommer Jonasson och levererar min nya dator! Det ska bli underbart med lite krut i burken, för så här segt o eländigt orkar jag inte uthärda längre. Sonen kommer upp själv och ska på lördag vidare till Gotland och fackliga dagar där för jobbets räkning och sen vidare upp o hämta AnneLi och Oskar som är i Norrland och hälsar på hennes mamma och hans mormor. Jonas sover här och jag får rå om honom själv. *L* Emma med familj var tyvärr tvugna att åka till Virserum denna helg. Jag har såna där fina laxfileer i frysen som jag ska fixa nåt gott av och så får det bli mitt vita vin som jag köpte i dunk före midsommar. Kanske en rabarberpaj efter?

Fotona från midsommar har jag ännu inte orkat redigera och sätta in för visning till de som var med i Gustavsvik. Jag tänker vänta tills nya datorn är på plats. Tänk om den också är lika seg o eländig? Men så kan det väl ändå inte vara, men jag tror ibland att det är nåt djäkelstyg just här på denna plats…

är inne på andra semesterveckan redan och det går hejdlöst fort! Soligt och varmt är det så det går inte att klaga på det – att det är fööör varmt kanske… Kommer nog att ta en tur till öland nån dag också, det blir med cykelbuss över bron. Det var tal om att de skulle köra cyklarna per båt, men det ställdes in i sista minuten och det var väl bra för det skulle kosta 40 kr tor. Busen är gratis och har så varit i alla år den gott. Om de förbjuder cykelåkning under värsta semestertrafiken på bron ska vi väl inte behöva betala för att komma till ön? Vi som kör miljövänligt, det gör knappast bilarna!

Anmaja

2 comments
  1. Dunk….. Är Du säker på att det är vin….?

    Strunta i Öland. Där finns inte mycket annat än ett oändligt upptorkat stäpplandskap med bara en o annan halvdöd buske här o där och några stackars grässtrån. Gör istället en långresa längs Smålandskusten i stället! Eller varför inte en tur till sommarstaden Uppsala!

  2. Men unge man, Du kan aldrig ha varit på Öland? Och längs Smålandskusten har jag åkt massor av gånger, E22:an går ju både norr o söder… Återstår sommarstaden Uppsala!? Är den mer sommar på sommaren än vinter på vintern???

    Dunk vin ja, jo jag är tämligen säker…

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.