Borta bra men hemma bäst!

Ja så är det va? Sååå skönt att komma hem efter vansinnigt trevliga dagar tillsammans med kusiner och vänner. Jag återkommer om detta, värmen gör att hjärnan kokar och jag har svårt att tänka just nu.

Anmaja

Pssst… Har glömt fråga Jonasson om klockan här som visar 22:25 när den är 23:25 på riktigt!

2 comments
  1. Håller med Dig till 100%. Vardagar är det bästa som finns!

  2. Vardagar o vardagar.. jag skrev ju ”borta bra men hemma bäst” – men visst är det lite mer liv i vadagarna i många fall. Vi hade underbart roligt i helgen och jag hoppas att hela semestern kommer att gå i ett roligt tecken… eller töcken… 😉 🙂

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.