Klockan noll två o 22

Mitt i natten och jag kan inte sova. Vet inte varför, har inte mer värk än vanligt. Det kan jag stå ut med och lite till. Har legat o vridit och vänt mig sen midnatt och steg upp för en liten stund sen. Får göra ett nytt försök när jag skrivit min midsommarhälsning till alla som läser här.

Jag tänkte att det vore kul att få en liten liten kommentar av de som läser min blogg, just denna. Så har jag det att se fram mot då jag kommer hem. Jag ska ju ut och resa i morgon (idag) och det ser jag fram mot. Pratade med Kusin Vitamin tidigare ikväll (igår kväll) och hon lät så pigg och glad och det ska bli så kul att komma upp och se hennes stuga i årsta havsbad och att träffa henne och sen alla till midsommar hos Kennet och Håkan i Gustavsvik (?) mellan Katrineholm och Flen.

Ja då önskar jag som sagt alla en mycket trevlig, god och glad MIDSOMMAR!

Anmaja

Pssst… Varför visar inte klockan rätt här på sidan? Nån som kan svara? Jonassonen, kan Du rätta till det, jag har försökt men det funkar inte att ändra…

1 comment
  1. Glad Midsommar!

    Och en God(are nästa) Natt!

    Glöm inte fotbollen, Sverige – England, ikväll!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.