IKEA och Linedancens dag

I dag cyklade jag bort till IKEA-området som jag bara några gånger sen byggstarten åkt förbi i bil. När jag var en liten bit ifrån blev jag nästan överväldigad över att även vår lilla stad har fått IKEA! Och jag kände hur JAG är delaktig i detta. *L* Jag har nämligen under många år när jag varit på andra IKEA-varuhus skrivit att jag vill att IKEA kommer även till Kalmar och lagt lappen i de där lådorna för synpunkter de har vid utgångarna. Borde inte jag vara särskilt inbjuden till invigningen onsdag den 28 juni?

I går glömde jag bort… Det vore ju lätt att säga att jag tyvärr inte kunde komma till hamnen och Linedancens dag igår, men sanningen är att jag GLöMDE bort det sååå totalt! Blev påmind när jag fick meddelande om att nån skrivit i min gästbok på Ostkantens sida… Det var Marie o Katarins som tackade alla som kom! Attans vad arg o less jag blir på mig själv! Det hade ju varit jättekul att vara med…

Anmaja

2 comments
  1. Så synd att du missade linedancen. Jag vet ju hur roligt du tycker det är. Vet inte riktigt när du åker till Sthlm men du kan väl höra av dig med SMS så blir jag glad…? Musarmen plågar mig så jag sitter inte så långa stunder vid datorn men nu kom jag äntligen ihåg att läsa din blogg. Det är alltid roligt att få dela dina tankar.

  2. Ja och ikväll orkade jag inte tänka på att hinna gå till måndagsdansen i hamnen heller… Jag hade Anne med familj på middag och det var jättetrevligt.

    Tråkigt med Din musarm, jag hoppas Du vilar så mycket Du kan och så skickar vi som sagt SMS när jag är iväg.

    Nu är det mitt i natten och jag kan inte sova. La mig runt midnatt och har legat o vänt o vridit mig… Ska göra ett nytt försök nu.

    Anmaja 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.