Fotboll och dosa

är det inte liiite mycket fotboll just nu? Men Dorinda har lockat mig att se matchen i kväll, Sverige mot Paraguay… Har ingen aning om ”vi”vinner eller inte – så det får vara en bra spännande match om jag ska fångslas här i min ensamhet. När jag haft ett förhållande med en man som gillat nån form av sport, då har jag försökt dela intresset med honom. Men att sitta ensam är inte lika kul, när jag dessutom inte är ett smack intresserad.

Jag cyklade till Expert med min dosa för att byta batteri. När expediten hade satt in det nya och skruvat fast den lilla, lilla skruven för att hålla luckan på plats och jag just skulle betala 38 kronor såg jag att siffrorna såg konstiga ut… Jag sa att jag nog får gå till banken och höra vad det kan bero på. Men då var han så sjyst att han tog ut batteriet igen och jag kunde knalla in på banken och få en helt ny dosa utan att betala. Så nu har jag varit inne på banken o kollat mina tillgångar, det var ingen lustig syn som inte alls var oväntad.

Anmaja

4 comments
 1. Nej, det är inte för mycket fotboll på tv alls!!! :-/

  Och, erkänn, lite intresserad är Du nog allt! 😉

 2. Jag kan inte säga att jag tittade på machen igår kväll, men TV:n var på och jag satt vid datorn och gick lite från o till. När jag fick ont i ryggen lutade jag mig lite bakåt mot sängen och då var det bara ett par minuter kvar för spelarna och det stod som Du vet nollnoll. Jag tänkte att va katten – och då såååg jag när målet sattes! Kul!

  Anmaja

 3. Tänkte väl det, lite intresse fanns det alltså…. 🙂

  Glöm då inte Englandsmatchen på tisdag(? den 20/6 vet jag iaf att det är)!

  Har Du också haft problem att nå min blogg efter att jag lösenordsskyddade den? Andra har haft det och nu har jag, åtminstone tillfälligt, tagit bort skyddet. Vet att sedan dess har andra börjat kunna nå den igen. Vet inte vad det kan vara för fel. Får fundera på hur jag ska göra med den.

 4. Tisdag den 20 är jag i Årsta havsbad… Tror inte min kusin Vitamin har nån TV där… 🙁

  Nej jag har inte haft problem med lösenordskyddet, det har varit lätt att komma till Din sida. Jag tycker att Du ska ha Din sida öppen och ”den där människan” kan dra nåt gammalt över sig… *ooops*

  Anmaja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.