Bank och semester

Har flera gånger försökt att ta mig in på banken, men det har varit seeegt och trööögt och så har datorn hängt sig. Denna gång såg det ut att funka, jag kom till inloggningssidan… Då är batteriet i dosan helt slut! Jag har helt missat att hålla koll på detta. Nu hoppas jag att det inte försvunnit några inställningar. Kan det vara så illa? Jag mejlade bankens support och fick inom tre minuter ett svar, ett alldeles personligt svar, inte ett sånt där automatiskt som jag trodde. De svarade att det nog inte skulle ha försvunnit några inställningar. Så bra i så fall.

Att jag skulle in på banken var för att dels kolla mina tillgångar inför köp av ny dator, dels för att ev plocka om lite pengar inför semestern som börjar på måndag. Ja jag hoppas att det är sista två dagarna denna vecka och sen fyra veckor ledigt. Jag hade sagt från början att jag skulle jobba nästa vecka, men jag känner att jag inte orkar. Har därför frågat om jag får ta den veckan också så att jag får mina fyra veckor i rad som var tänkt från början. Känner att jag behöver det.

Hamndansen har åter börjat! Sol och värme som vanligt!

Anmaja

2 comments
  1. Har Du en sådan där gammal Nordea-dosa? Hade en sådan förr och det var ärligt talat inget vidare. Dagens engångskoder är bättre.

    Men Du kanske har en annan bank istället?

  2. Från början hade jag en gammal tjock Fsb-dosa som jag bytte fastän det inte var nåt fel, bara otymplig. Då fick jag denna platta lilla som är lätt att ta med vid behov och nu då batterierna tog slut så fick jag ytterligare en ny. Jag har alltså inte Nordea, jag har Föreningssparbanken.

    Anmaja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.