Syrran

GRATTIS!

GRATTIS!

På svenska flaggans dag fyller syrran år – varje år. Som barn tyckte jag att det var mycket orättvist att alla flaggade för henne. Hon fick dessutom ha sitt födeledagskalas ute i trädgården. Ett år sa mamma att jag också skulle få ha kalas ute nästa gång jag fyllde år, exakt på dagen nio månader efter syrran… Jag ville inte ha kalas ute när min födelsedag kom – det var 30 cm snö ute.

GRATTIS syrran på 58-årsdagen – jag har ringt, mejlat och SMS:at och det här läser Du kanske inte? Jag vet inte om Du vet att jag bloggar? Men i alla fall så är Du ordentligt grattad från mig, du får vänta två år till på present eller nåt…

Anmaja

5 comments
 1. Att Du bara vågar offentliggöra Din syrras ålder!!! Själv fick jag, redan som barn, att det är mer eller mindre en dödssynd att fråga en kvinna om hennes ålder! Fast, å andra sidan, nu slipper jag ju maila Din syrra och fråga…. 😉

 2. Ja Du det där sätter jag mig över, jag är stolt att jag är så här gammal och ända har ett barn i min själ… Att jag är hyfsat bibehållen också! 😉 🙂

  Anmaja

 3. Jag har blivit tvungen att lösenordsskydda min blogg lite snabbt (förklaring följer inom kort).

  användarnamn: tommylee

  lösenord: drfeelgood

 4. Är det bra att Du går ut med löseorden här?? Ska jag ta bort dem???

  Hälsar Anmaja som varit o kollat att jag kom in på Din sida! Det gjorde jag! 🙂 🙂

 5. Har både här, och i några andra kommentarer i fler ’ofarliga'(?) bloggar, skrivit lösenord o anv-namn. Men, visst, för att vara helt 100 får Du gärna ta bort den kommentaren. Gör gärna det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.