Ordlära

I en kommentar har ja sagt att jag ska återkomma om vad skillnaden på infektion och inflammation är och eftersom jag inte kan göra det bara så där med egna ord, så hänvisar jag till Sjukvårdsrådgivningen som Du hittar här, om just detta ämne:
http://www.infomedica.se/artikel.asp?CategoryID=18646

Anmaja

Pssst…
En blogg med bara en enda mening – men nu blev det ju en till!

3 comments
 1. Den där sidan var intressant! Så intressant att t.o.m. jag fattade en del! Tack för det, jag återkommer kanske med fler frågor!

  (I en av Dina senaste kommentarer i min blogg undrade Du om jag såg att Du även kommenterat lite i tidigare inlägg. Och jadå, det kan jag! Såg att Du, förrutom dom två tillhörande sista inlägget, också lämnat två tidigare kommentarer!) 🙂

 2. Om jag upprepar mig så beror det bara på dåligt minne – här också! Det är åldern för min del tror jag för jag har aldrig opererat mig i huvet… 😉 Jag har däremot slagit i huvet nån gång och det kan kanske ha påverkat minnet, jag vet inte. Jag tror som sagt på åldern, tyvärr, jag är ju ingen ungdom längre. 🙂

  Min moster är en pigg dam, hon är 30 år äldre än jag, född 1920. Jag har henne som förebild i det, att leva länge. Så om jag tänker 30 år bakåt i tiden, då jag var 26, då hade jag fortfarande två SMÅ barn och var gift och hade inte ens flyttat till Kalmar!! Det känns som hundra år sen! Så jag borde kunna leva lika länge till – dock lite skröpligare, men i alla fall…

  Anmaja

 3. Upprepar Du Dig? Det minns jag inte att jag sett nånstans… 😉

  Nä, fortsätt gärna att kommentera i min blogg. Ofta, mycket och överallt!!!

  En fråga också, varför verkar i stort sett alla kvinnor 50+ tro att dom är senila? För så illa är det väl ändå inte? ?-)

  Glöm inte att Hultsfredsfestivalen börjar snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.