Knöl

Min knölpåse vid kinden-örat-halsen har jag idag bett en av barndoktorerna och tillika vår chef på kliniken – Pär – titta på och han sa ju inte direkt att det var nåt livshotande, men tyckte att jag skulle ringa till öronmottagningen. Om det skulle behövas en remiss så skulle han skriva ut en. Det lät ju bra, för jag trodde jag måste gå till min husläkare och hade själv ingen tanke på öronläkare, barnsköterska som jag är… Och anammade inte Dorindas kommentar om det heller först.

Jag tycker bättre om att utföra sånt här öga för öga så jag gick till öNH-mottagningen och fick faktiskt en tid utan remiss, trodde inte att det var möjligt utan. Det är ju klämdag o helgdag i början av nästa vecka så jag får vänta tills torsdag kl tio och då träffa en av öronläkarna. Det blev varken Christer eller Ingrid som är med i ArtAttacks styrelse också och det kan nog kännas bra.

Så nu får jag vänta – fylla dagarna med annat att tänka på…
* Idag bara ha det skönt och fira fredag
* I morgon, píngstafton, till Anne o Vilgot på tjejmiddage.
* På söndag, pingstdagen inget planerat.
* Måndag jobbar jag.
* Tisdag är den 6 juni – syrran fyller 58 – ska hissa flaggan.
* Ondag är det lek och träff med barnkliniken i Slottsparken och gott att äta och avtack till Patrik som slutade hos oss i vintras. Det är även andra dragningen i ArtAttacks vårlotteri. Jag får springa emellan…
* Torsdag – läkarbesök och så jobbar jag ju också.

Anmaja

3 comments
  1. Verkar som Du iaf har helgen räddad i väntan på läkarbesöket. Hoppas att knölen inte stör Dig alltför mycket tills dess. Men en fråga också, hur fasen lyckades Du få kontakt med en mottagning utan remiss???

  2. Jag flirtade som bara sjutton med den manliga sjuksystern! Lätt som en plätt! 😉 Man vet ju hur karlar är! Nej naturligtvis blev jag också förvånad att jag fick en tid utan remiss och så snabbt dessutom… Så jag tänkte att han bedömde mitt fall som akut och blev lite rädd, men tacksam att jag får komma redan nästa vecka. Innan jag gick dit hängde jag min namnbricka som alla har på landstinget väl synligt så att han skulle förstå att jag är personal. Kanske det påverkade, eller det mest troliga är att deras policy är att ta mot alla sökanden.

    Anmaja

  3. Det där med namnbrickan hade kanske en viss betydelse…. 😉 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.