En bra dag – fortsättning

Jonas ringde på förmiddagen och Oscar pratade, men jag förstod honom inte. Det är en liten skånepåg som snackar o snackar… Jag fick det förklarat senare och då kan jag ana mig till att det var det han sa… Jag längtar efter dem igen!

Sen cyklade jag ut till Emmas som bjöd på fika som var gott och jag fick presentkort på Akademibokhandeln fast jag inget skulle ha. Roligt att alla barn var hemma – Emil, Albin, Lisa och tom Lill-Emma hade tittat in. Cyklade hem och det tog drygt 30 min åt vardera hållet, ganska bra för jag känner mig rätt otränad.

Sen grillade jag kyckling och la potatis i folie på en engångsgrill och åt ute på gården – det var inte dumt! Tom kattaskrället gillade grillade kyckling!

Anmaja

3 comments
 1. Klart att katten käkar fågel!

  30 min, men på hur lång sträcka…. 😕

 2. Vad gott det låter med kyckling och bakad potatis ute i det fria. Katter är väldigt olika har jag märkt. Jag har aldrig fått mina att äta kyckling. Konstigt, för det borde de väl gilla. men inte!
  Strongt av dig att cykla en hel timme. Jag vet inte ens om jag skulle komma upp på en cykel, haha…

 3. Andreas – Ja tänkte inte på det… visst gillar katten fågel – inget att förvånas över ju! 😉 30 min på ca en mil tror jag.

  Dorinda – Bakad potatis kunde ni ju tro att jag menade och det hade väl varit gott, men det hade nog tagit för lång tid på grillen… Nu hade jag skurit potatisen i skivor, blandat med lök och kryddor. Och virat in i ett foliepaket… Gott! Jag har många cykelmil i benen sen åratal så det är inga problem att cykla sju mil på en dag, fast då gnisslar det ev lite i knäna… 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.