Balkongen

äntligen har jag kunnat fixa på balkongen – det är vädret främst och annat som hindrat mig tidigare. Jag har lagt såna där grå plastplattor på golvet så jag kan ha en matta uppepå och det blir en liten luftspalt till betonggolvet. Sen har jag köpt blommor och blader och fyllt i krukorna. Jag har köpt en Budeleja – fjärilsbuske – och en annan buske, en gulorangeblommig som påminner om Forsythia. Några år kan de nog trivas i de stora krukorna jag har. Sen får jag köpa nytt antagligen. Hallonen som jag köpte första året här har inte tagit sig i år, men de jag köpte förra året är gröna o fina men väldigt låga ännu. Så nu ska jag fota lite då och då och se hur det växer.

Anmaja

3 comments
  1. Okej, då är Du alltså klar med Din balkong. Med andra ord, jag förväntar mig att Du kommer hit och hjälper mig med min, fortfarande växtlösa, balkong. Och när Du ändå är här får Du gärna plantera om mina två jätteväxter här i tv-/dator-rummet.

  2. Om jag hade tid – och pengar – så skulle jag gärna fixa alla de balkonger som behöver bomma upp! Även Andreas! 🙂 Men nu är ju inte läget sådant att jag kan det, tyvärr. Mitt råd till alla andra som inte heller har gröna fingrar är att köpa några fina krukor och färdiga växter – så ordnar det sig!!

    Anmaja

  3. Men jag har ju inga pengar! 🙁 :-\

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.