Packad och klar

Nu har jag tagit fram allt som ska ner i resväskan, men allt är inte nerpackat än. I morgon ska jag göra det och packa toalettgrejor. Jag ska även packa ner Lussekatts saker och jag har talat om för honom att han ska på semester och eftersom han inte ska vara hemma så åker jag till Stockholm, det är ju lika bra att passa på. Det var en bra idé sa han… Ja jag tyckte i alla fall att han sa nåt.

Jag mår bättre, men i morse mådde jag illa igen och huvudvärken släppte inte förrän vid lunchtid. Har mulat in magnecyl i tre dagar och nu får det vara nog!

Får se om jag tittar in i nån dator och skriver i min blogg från Stockholm, annars blir det när jag kommer hem den 29 april på kvällen. Om jag inte är för trött.

Nu är jag trött o går o lägger mig!! Ha det gott allesammans!

Anmaja

3 comments
 1. Vet egentligen inte om jag borde skriva det här…. Men jag hörde i ett inslag i City 106,5 (’min’ radio-kanal) för en tid sedan där en sexrådgivare sa att det enda man behöver ta med sig när man ska ut och resa är Storpack Kondomer….

  Kanske det?

 2. Andreas – Tycker abslolut att Du ska skriva vad Du vill. Några kondomer hade jag inte med i min packning, men jag behövde som tur var inga heller. 😉 Eller så var det ju synd att jag inte behövde några?

  Är hemma nu och har ont, värk o smärta hela dagen… Ska skriva i min blogg så fort jag orkar.

  Anmaja

 3. Lider med Dig, finns det något värre än smärta? Tror inte det…. Skriv när Du känner Dig stark nog.

  Hoppas att Du, smärta o värk till trots, får en fin valborg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.