Min nya kamera!

Olympus µ[mju:] Mini Digital S

Ska nog försöka att vara lite mer rädd om denna… än den förra. Men jag trodde att det var lugnt att ha sin kamera tajt i jeansfickan. Den ligger ju inte o skramlar omkring där utan fast och fint förankrad mellan min hud och jeanstyget. Men det är bättre att ha den lös i en jackficka, sa killen inne på Engmans foto när jag kollade vad jag skulle göra då kameran pajde. Den gamla Olympus µ[mju:] 400 köpte jag för bara två år sen! Den kostade då ca 3500, denna kostar bara 2tusen. Men så har jag köpt en väska till och den ser ut så här.

Den röda har jag förstås köpt och den är i läder för 250 kr.
Så ska jag ha den i den…

Här köpte jag kameran, via nätet: http://www.cyberphoto.se/ Det tog tre dagar, jag beställde den i tisdags. Nu håller jag på att ladda batteriet, första gången tar nog lite tid. Men jag är så ivrig på att ta kort… Den är så fiiiin!!!

Anmaja

3 comments
 1. Hoppas nu att du har bättre tur med den nya kameran. Den ser fin ut och det var säkert en bra idé att köpa en väska till. Jag tittar mest in för att säga hej den här vägen. Är så trött, så trött men undrar ändå hur du mår. Du skrev inget om huvudvärk idag så det kanske var ett gott tecken? Hoppas det!

 2. Min första fråga: Varför rodnar smileyn? 😉

  Nr 2: Vad hände med Din förra kamera?

  Nr 3: Använder ofta grekiska bokstäver på jobbet när vanliga alfabetet inte räcker till. Där uttalar vi den där bokstaven som [my] istället. Gör vi fel!?

  Slutligen, Vacker kamera! Var rädd om den! Och om Dig själv också!!!

 3. Dorinda – Mina kameror brukar räcka sisådär 2-3,5 år som max… Tyvärr. Jag har alltid kameran med mig och oftast löst i fickan eller i väskan. Denna gång ska jag se till att använda den snygga röda läderväskan. Jag har nog aldrig haft så snygga väskor till de förra och det blir så otympligt med fodral i fickan. 😉

  När kl är 23:13 så får man vara trött och det var jag också. Huvudvärken har tyvärr fortsatt idag, men jag känner mig bättre. Eller rättare sagt så intalar jag mig att jag är bättre…

  Andreas – * Smileyn rodnar för att jag skäms lite över att jag vet att jag säkert kommer att slarva även med den nya snygga läderkameraväskan.

  * Den förra kamerans fönster/skärm pajade. Den hade brutits av av att den låg tajt i min ficka, bättre hade tydligen varit fritt i en väska eller jackficka… Jag vet inte om han sa så för att få sälja en ny, men tji fick han jag beställde ju via nätet!

  * Olympus kör ofta med det grekiska tecknet på sina småkameror. De kallas därför ofta ”Lilla my” och det gör jag också. Min lilla My… Alltså helt rätt kallad my!

  * Ja en vacker kamera, men väldigt liiiten. Svart, blank och hal också. Men jag har satt i ett band så jag kan ha den runt halsen eller handleden när jag fotar. Annars ska den ju ligga i väskan…

  Var rädd om Dej också och Dorinda me´!

  Anmaja 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.