Dans, DNS-fil och filmjölk

Dans idag i stället för igår som var en röd måndag. Alla danser i kväll var jättekul! även den nya i lite chachastil. Jag stannade lite på nybörjarkursen också, men gick i pausen. Hade för ont i ryggen för att orka vara kvar. Nu är det bara några dagar kvar till vår Silja-Linedance-Kryss! Ska ju bli sååå kuuul!

Jag får ofta upp att DNS-filen inte går att hitta… Ibland hittar jag den själv, men oftast får jag starta om datorn och förhoppningsvis så finns den när jag återkommer. Sk*tdator säger jag då. Jag har flyttat över ”Mina dokument”till ny hårddisk nu så jag kan defragmentera. Ska göra det ikväll när jag lägger mig tror jag. Förut hade jag bara 4% kvar på disken och det behövs minst 15 % tror jag det stod om jag ska defragga.

Nu längtar jag efter fil eller naturell yoghurt om morgnarna. Och min specialblandning av müsli och flingor till. Jag brukar äta gröt om vintrarna och fil eller yoghurt på sommaren. Nu så här i mellantiden vet jag inte vad jag ska handla, så det blev mjölk igen. Filen får vänta lite. Nackdelen med att inte äta gröt är att jag inte har nån mjölk hemma då. Men jag har alltid torrmjölk, eller vad heter det? Pulvermjölk? Eller är den frystorkad som kaffet jag köper? Gevalias frystorkade ska det vara.

Ville sätta in en bild i bloggen idag, tog första bästa. Visst är den helt underbar?

Anmaja

7 comments
 1. Men va fasen!!! Inte dricker Du frystorkat kaffe???

  Och yoghurt funkar till gröt också (Karelid 1998)! Bara så Du vet. 😉

 2. En liten rekommendation också om Ni ska dansa till något riktigt svängigt!

  ’Dancing on glass’!!!! Vet Du vilka som gjort den? 😉

 3. Andreas – Ja Du fil i gröten eller gröt i filen avstår jag nog från. 1998, det är åtta år sen och Du var nitton år – kan förstå Din ungdomliga dumhet att blanda två olika frukostar i samma skål… 😉 Jag har ju läst om Dina konstiga ihopblandningar som Du ringde in till Din lokalradio om – var det inte så?

  Mötle crue – ska vi dansa till dem? Live?

  Anmaja 🙂

 4. Fil är väl gott..Det äter jag året runt. Just nu gillar jag att ha havrefras i också. Det stämmer nog att man inte har nån mjölk hemma om man inte äter gröt. Men å andra sidan: Vem behöver mjölk när man äter fil?
  Silja Line har jag aldrig åkt. Det blir säkert kul. När ni dansar där ute till havs, ska ni ha publik då också?

 5. Visst ska Ni dansa till Mötley Crye! Dansvänligare musik finns inte!!! Och appropå Live, ’Live wire’ fungerar säket utmärkt att dansa till! Finns på ’Too fast for love’-skivan. Men det visste Du väl redan! 😉

  Och skulle Ni få för Er att dansa tryckare så finns det inget bättre alternativ än ’Home sweet home’ från ’Theatre of pain’!!!

  Och vadå ’ungdomliga dumhet’?? Och vadå ’två frukostar’?? Man tar ju vad man har!! Och Du, jag är fortfarande lika ungdomlig som 1998!!

  Glad Efter-påsk!

 6. Oj här blev det mycket att kommentera på kommentarerna… 😉

  * Ja jag drycker frystorkat kaffe, det är gott för det första och lätt och smidigt att tillaga. det blir ingen sump och inget som blilr över och måste slås ut. Bara fördelar alltså, men många tror att jag dricker ”neskaffe” men det är GEVALIA!

  * ”Och yoghurt funkar till gröt också (Karelid 1998)! Bara så Du vet” – jag bara spann vidare på det…

  * Fil är mycket gott och gärna med frukt iskuret och mysli blandade med Bran Flakes eller Havrefras exempelvis. Men på vintrarna vill jag gärna ha nåt som värmer i magen innan jag går till jobbet och då blir det gröt.

  * Linedanceuppvisning blir det inte så jag kan inte kalla folket som inte dansar för publik. Det fungerar ju så att jag går upp och dansar det jag hänger med på och emellanåt sätter jag mig eller går omkring, går mellan de tre dansgolven, det största är på 300 kvm!! Så nån publik är det inte, men många dansar nog inte över huvud taget, jag vet att flera har sin partner med, som inte kan Linedance.

  * Jag vet inte vad de valt för musik men vill Du kolla danslistan så gör det här:
  http://www.linedancers.com/Danslista_Silja_2006_1.xls
  Säger Dej inget förstår jag? 😉

  * Förmodlingen inga tryckare för min del o inte nån annan heller.

  * Lika ungdomligt ”dum” fortfarande också? Minsann jag tror det. *L*

  Anmaja – frusen, illamående och värkbruten.

 7. Värm Bran Flakesen i mikron! OBS! Inte ihop med filen!!! (Har prövat och det blev inte så bra…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.