Lapar sol


Sivan tog Lussisens plats men han var inte sen att hoppa upp bland blommorna… Den ”blomman”på bilden som har folie runt krukan och det bara syns en lång stängel på är mitt fikonträd. Ska ut på balkongen när jag inte riskerar frostangrepp på den.

Eftersom Siv har frigång och Lussekatt går fjättrad vid koppel så har vi inte sett röken av henne på dagarna. Hon jagar kanske andra kattpojkar i området. Vi har i alla fall lapat sol på baksidan, i trädgården, medan hyresvärden skötte om gräs, träd och buskar. Skönt att bo så här och slippa tänka på sånt.

Idag ska jag nog gå upp till den nya pizzerian och köpa en kebabsallad, längtar efter det och är trött på sill o ägg efter två dagars intag av detta. Visste inte om Emma med familjen skulle dyka upp så jag har inte planerat nåt. Killarna ville nog hellre till pappa om de inte fortfarande är kvar i Visserum. Emma ringde igår, vi hann inte snacka nåt innan påsk om påsken.

Nu ska jag slå en signal till min Jonasson!

Gott folk ha det gott!

Anmaja

4 comments
 1. Men lilla vän, hur stavar Du egentligen? Virserum stavas det!

  Glad Påsk i efterskott!

 2. Trevligt med kattbilder måste jag säga. Man ser hur Lussekatt bevakar vad han anser vara hans. Revir kallas det visst. 😉
  Glad-för-att-påsken-är-över-hälsningar!!

 3. Andreas – visst har du rätt! Tycker Du att jag ska in och ändra på det nu och ta bort kommentaren? Nä jag låter det vara, det är kanske lite vissest i Virserum…

  Dorinda – Ja, att man verkligen ser vad Lussekatt tycker – kallas väl kroppsspråk va? 🙂 😉

  Anmaja

 4. Låt det vara, man lär ändå så länge man lever!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.