Krav eller inte…?

Jag har inte skrivit på en vecka och har lite dåligt samvete för det, men jag har ju bestämt att inte ha några krav på mig att skriva… Men jag kanske har ett ansvar mot mina läsare?? Svårt det där, men jag ändrar inte på min första tanke.

Här är det lördag igen och jag har två lediga oplanerade dagar framför mig. Jag har nog sovit över tio timmar i natt, men är inte piggare för det. Jag somnade redan före nio framför TV:n och vaknade inte förrän över midnatt och då var det dags att gå o lägga mig. Steg upp vid åttatiden. Jag har dammsugit, duchat o klätt mig. Hittade en skön gammal svart tröja som jag fick av Anne när jag hjälpte dem att tapetsera köket för många år sen. Trodde att den var sliten och aspirant för skräpkorgen, men den är riktigt hyfsad. I allla fall så här hemmavid. Har planerat en tur till stan och ev till Kristina som ska flytta hit igen efter några år i Skåne. Hon målar i sin lägenhet innan hon flyttar in för gott. I eftermiddag ska jag till verkstan och ta ut en glasyrbränning. En femarmad ljusstake och sex enarmade… Spänning på hög nivå!

På SK i Skribenternas lilla lya har vi börjat tala om att ses hos M i Mariestad. Den 10 – 12 juli är på förslag och jag har kollat upp tåg- och busstider. Det skulle bli tre eller fyra byten för min del och ca fem timmars resa. Acceptabelt. *L* Visst vore det kul att veta vilka jag skriver tillsammans med sen efter vår träff och jag tror att vi skulle få ett par jättetrevliga dagar! Fattas bara annat!

Jag har inte ätit min fiberberikade havregrynsgröt än, så det har börjat kurra i magen. Men jag ska väl avsluta det jag har börjat och det har jag gjort nu.

Anmaja

2 comments
 1. Ja, fy på Dig som inte skriver oftare!

  Tio timmars sömn!!! Kan Du inte dela med Dig några timmar åt mig? Här är natten sällan mer än fyra timmar lång…

  Vad är SK?

 2. Ja fy på mig… Fy, fy…

  Jag delar gärna med mig av mina tio timmars sömn, men det var ju bara den natten så det blir inte lätt i efterhand.

  SK = Seniorkontakten: http://www.seniorkontakten.se – en communitys för gamla, nåja gamla o gamla, man måste vara fyllda 50 för att få gå med. 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.